Извештај о раду Савета у 2014. години
Друга седница колегијума 02.02.2015.
Извештај о раду Савета у 2014. години
Друга седница колегијума 02.02.2015.

Прва седница колегијума 12.01.2015.

На првој седници колегијума у 2015.години, Слободан Јоловић, начелник Моравичког управног округа, је упознао чланове колегијума о обавези подношења годишњег извештаја о раду министру државне управе и локалне самоуправе, чији би саставни део требао да чини кратак извештај о раду, условима и проблемима у погледу кадровске и техничке опремљености, потребних средстава за рад и смештајних услова инспекцијских служби и обавезао све начелнике оделења да најкасније до 15.01.2015.године исте доставе.

Начелник округа обавестио је чланове колегијума да ће за инспекторе у Ивањици бити обезбеђен рачунар, здравственог у чачку купљен нови штампач, у Ивањици три ормана и један писаћи сто (од стране општине Ивањица), у Горњем Милановцу до краја марта да ће бити окречене и уређене просторије (с тим да ће намештај купити општина Горњи милановац) а у седишту округа ће бити окречене просторије стручних служби, заједничког ходника и пољопривредне инспекције.

Прва седница колегијума 12.01.2015.
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више