Одржан састанак штаба за ванредне ситуације
Први редован колегијум за 2018. годину
Одржан састанак штаба за ванредне ситуације
Први редован колегијум за 2018. годину

Шеста редовна седница Савета МУО

Седницом председава мр Слободан Јоловић, председник Савета Моравичког управног округа. Седници Савета присуствују Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, Мирјана Ђоковић, помоћник градоначелника Града Чачка и Миливоје Доловић, заменик председника општине Лучани.

 

Разматрање и усвајање Плана рада Савета Моравичког управног округа за 2018. годину

 

Слободан Јоловић, председник Савета Моравичког управног округа, упознао је   присутне  са Планом рада Савета Моравичког управног округа за 2018. годину. Према његовим речима, прва седница Савета биће одржана у Ивањици, а једна од тема биће извештај о раду Стручне службе и Савета Моравичког управног округа у 2017. години. Друга ће бити одржана у марту, у Горњем Милановцу, трећа у мају, у Чачку, могуће у сали  градске  скупштине, четврта  у  јулу  у Гучи, везано за предстојећи Сабор трубача,

пета у септембру, у седишту округа, шеста у Ивањици и седма у децембру, у Чачку. У зависности од потреба, а на основу поднетих иницијатива, биће одржане и ванредне седнице Савета округа, у проширеном саставу.

 

Буџет Моравичког управног округа за 2018. годину

 

Слободан Јоловић, председник Савета Моравичког управног округа, упознао је присутне са буџетом за 2018. годину и навео да је Моравички управни округ добио буџет у износу од 19.653.000,00 динара, што је највећи износ који је до сада округ добио. Истакао је да је питање смештаја Стручне и инспекцијских служби округа решено на тај начин што је закључен уговор о закупу, на 5 година. Решено је и питање службеног возила, а за следећу годину, према његовим речима, планирано је опремање просторија у којима су смештене инспекцијске службе у Ивањици и Горњем Милановцу.

 

Шеста редовна седница Савета МУО
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више