Акција „Уредимо и очистимо Моравички округ“
За делотворнији рад све инспекцијске службе објединити, подржан План уписа у средње школе и прихваћена примедба општине Лучани
Акција „Уредимо и очистимо Моравички округ“
За делотворнији рад све инспекцијске службе објединити, подржан План уписа у средње школе и прихваћена примедба општине Лучани

ТРЕЋА СЕДНИЦА САВЕТА МУО

Оджана трећа редовна седница Савета Моравичког управног округа 20.03.2019.

У згради среског Начелства у Горњем Милановцу одржана је трећа редовна седница Савета Моравичког управног округа у чијем раду су, поред чланова Савета, учествовали заменик начелника ПУ Чачак, директор НСЗ Филијале у Чачку, Руководилац Оделеља ПК у Чачку, Начелник Школске управе у Чачку, директори средњих школа са подручја округа, начелници управа, републички инспектори, руководилац Комуналне полиције у Чачку, комуналних инспекција и инспектори општина Горњи Милановац, Ивањица и Лучани из области инспекцијског надзора заштите животне средине, комуналне хигијене и образовања – просветни инспектори, директори јавних комуналних предузећа и директор Завода за јавно здравље у Чачку.

На дневном реду, између осталог, расправљало се о стању на тржишту рада Моравичког округа и јавним позивима – конкурсима у реализацији активних мера у политици запошљавања у 2019. години, разматран је Предлог плана уписа ученика у средње школе у Моравичком округу (за град Чачак и општине Горњи Милановац, Ивањицу и Лучане), разговарало се о унапређењу безбедности ученика и школа на подручју Моравичког округа, појачаном надзору у примени законских и прописа локланих самоуправа у области заштите животне средине и комуналне хигијене и организацији и условима рада, кадровској попуњености и сарадња републичких и локалних инспекција на подручју Моравичког управног округа.

На дневном реду наредне седнице Савета Моравичког управног округа наћиће се питање регистрације и функционисања стамбених заједница а посебно ефекти након тога, укључујући нормативу, рад управника али и проблеме са којима се суочавају.

ТРЕЋА СЕДНИЦА САВЕТА МУО
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више