Друга седница колегијума
Ажурирање адресног регистра посао од великог значаја
Друга седница колегијума
Ажурирање адресног регистра посао од великог значаја

ЗОРАНА МИХАИЛОВИЋ У ПОСЕТИ МОРАВИЧКОМ ОКРУГУ

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Проф. Др Зорана Михаиловић, са сарадницима (државним секретарима, помоћницима, директорима јавних предузећа и стручним срадницима) посетила је Моравички округ.

На састанку у Лучанима, у чијем раду на позив Слободана Јоловића начелника Моравичког управног округа су учествовали Милун Тодоровић градоначелник Чачка, Дејан Ковачевић председник општине Горњи Милановац, Зоран Лазовић председник општине Ивањица и Миливоје Доловић председник општине Лучани, разговарано је о једном броју најзначајнијих државних пројеката за економски развој и стварање услова за бољи живот грађана на овом и ширем подручју:

„Реализација капиталних државних пројеката и послова од посебне важности на подручју Моравичког управног округа, свакако јесу почетак радова на деоници Коридора 11 од  Прељине до Пожеге, завршетак деонице Прељина – Обреновац – Београд, припреме за изградњу Моравског коридора од Прељине до Појата и почетак коришћења Аеродрома Лађевци за цивилне летове“, рекао је Јоловић, а међу значајним послова државне и локалне управе навео је оне везане за озакоњење објеката, регистрацију стамбених заједница и ажурирање адресних регистара.

О значајнијим пројектима локалних самоуправа са подручја Моравичког управног округа у овој и наредној години за које град Чачак и општине Горњи Милановац, Ивањица и Лучани очекују помоћ државе, односно Министраства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, говорили су Милун Тодоровић, градоначелник и председници Дејан Ковачевић, Зоран Лазовић и Миливоје Доловић.

Након седнице Савета Моравичког управног округа, потпредседница Владе са сарадницима одржала је посебан састанак са руководством општине Лучани

ЗОРАНА МИХАИЛОВИЋ У ПОСЕТИ МОРАВИЧКОМ ОКРУГУ
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више