Осма седница колегијума 06.08.2015.
Једанаесета седница, одржана 06.08.2015.године у Гучи
Осма седница колегијума 06.08.2015.
Једанаесета седница, одржана 06.08.2015.године у Гучи

Седница Савета округа у Гучи

Седница Савета Моравичког управног Округа, одржана 06.августа 2015.године у Гучи, била је посвећена свим већим културним, привредним и забавним манифестацијама на подручју Моравичког управног округа. Пре свега, односио се на Сабор трубача у Гучи, Нушићијаду у Ивањици и купусијаду у Мрчајевцима.

На састанку је констатовано да су све инспекцијске службе предузеле потребне мере да се ове манифестације одрже у најбољем реду.

Осим тога, како је истакнуто, ове манифестације окупљају велики број посетилаца из земље и иностранства и имају посебан значај за развој привреде и туризма на подручју Округа и државе Србије, па је акценат стављен ангажовање свих субјеката државне и локалних заједница на њиховој организацији. Закључено је да полиција посвети посебну пажњу јавној и безбедности у саобраћају а јавна предузећа и установе предузму додатне мере из њигових надлежности, укључујући и узајамну помоћ локалних јавних предузећа суседних градова и општина.

Седница Савета округа у Гучи
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више