ШЕСТА СЕДНИЦА КОЛЕГИЈУМА
ОДРЖАВАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈА САМО УЗ ОДОБРЕЊЕ КРИЗНОГ ШТАБА
ШЕСТА СЕДНИЦА КОЛЕГИЈУМА
ОДРЖАВАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈА САМО УЗ ОДОБРЕЊЕ КРИЗНОГ ШТАБА

ПОНОВО СЕ ЛЕТИ СА АЕРОДРОМА МОРАВА

Данас  је поласком авиона националне авио компаније „Ер Србија“ са аеродрома “Морава” у 13 часова за Солун званично успостављена комерцијална авио линија Краљево-Солун-Краљево.

Карте за наредне летове су у продаји. Цена у једном правцу је око 40 евра, а авион ће саобраћати сваког уторка у 13 часова за Солун, а повратак је у 16.20. Сезонски летови за Солун планирани су до 24. августа.

Интересовање путника је велико, како су изјавили надлежни, попуњеност авиона који је полетео данас била је око 70 одсто.

Овим летом, након суспензије због вируса корона, поново је успостављен авио саобраћај са аеродрома “Морава”, а могуће је да ће поласци за Беч бити организовани крајем лета, уколико то епидемиолошка ситуација буде омогућавала.

(306) TV Informator – LET SA AERODROMA MORAVA 13 07 2021 – YouTube

Авион су дочекали из Ниша и за Солун испратили директор “Аеродрома Србије” Михајло Здравковић, Слободан Јоловић начелник МУО, начелник Рашког управног округа Небојша Симовић, директор Регионалне привредне коморе Рашког и Моравичког округа Звонко Туфегџић, заменик градоначелника Чачка Владан Милић, као и представници локалних самоуправа Краљева и Врњачке Бање.

ПОНОВО СЕ ЛЕТИ СА АЕРОДРОМА МОРАВА
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више