Обележено 89 година од смрти војводе Степе Степановића
Путину, Трампу и Ђинпингу позив за Гучу
Обележено 89 година од смрти војводе Степе Степановића
Путину, Трампу и Ђинпингу позив за Гучу

Јоловић: Радом и резултатима до победе на изборима

„Владајућа коалиција у општини Лучани има стабилну скупштинску већину која обезбеђује услове за нормалан рад и функционисање локлане власти, не само до краја мандата већ и у наредном“, изјавио је Слободан Јоловић начелник Моравичког управног округа,  коментаришући начин на који се странка којој припада (СНС) припрема за предстојеће локалне изборе у овој општини.

„Очекује нас велики и одговоран део посла у припреми почетка радова на изградњи деонице аутопута од Прељине до Пожеге“, каже Јоловић, која је планирана најкасније до 1. марта наредне године како је најавила потпредседница Владе Зорана Михаиловић на састанку недавно одржаном у Чачку приликом посете Моравичком округу, али и „многи други велики и веома значајни пројекти за читав овај крај који ће се реализовати држава у сарадњи са градом Чачком и све три општине Моравичког округа, међу којима су и аутопут Прељина – Појате и Аеродром Морава у Лађевцима“.

„У општини Лучани у овој години градићемо путеве: од Гуче до Губереваца, од Живице до Горачића, од Бјелице до Драшковића механе, до Горње Краварице, али и неке друге. Санираћемо државне, све остале општинске и сеоске путеве, градити водоводе и канализацију, извршићемо значајна улагања у санацију нисконапонске електромреже на сеоском подручју, реализоваћемо пројекте у СЦ у Гучи, завршићемо Спортску халу у Лучанима, окончаћемо радове на бедему у Дљину и Ђераћу и на рекама у плавним подручјима, завршити радове на објектима намењеним управи, здравству, спорту, предшколском, основном и средњем образовању и култури широм општине. Поделићемо опредељена средства за подстицаје у пољопривреди и обезбедити земљиште на локацији гучког Воћара зе изградњу фабрике, основати привредно друштво за делатност угоститељства, смештаја и рекреације Дом трубача и организоваћемо још један успешан Сабор трубача“, објашњава Јоловић зашто се нема времена голу политику и наглашава да је прошло време празних обећања.

Наши функционери, каже Јоловић, морају заједнички и као тим да раде на реализацији ових пројеката у интересу грађана који су на изборима СНС дали највеће поверење. Разуме се, у складу са законом и одлукама скупштине и надлежних органа државне и локалне власти.

Нећемо се бавити локланим изборима и страначким активностима све док они не буду расписани, али ће мо пратити понашање и рад сваког појединца који у њено име врши локалну власт у Лучанима и налази се на некој од функција без обзира да ли је њен члан, тврди Јоловић и додаје:

„Само радом и резултатима можемо стићи до још једне победе на изборима који се у овој општини очекују крајем децембра месеца ове године“, закључио је Јоловић.

Јоловић: Радом и резултатима до победе на изборима
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више