Амбасадор Јужне Кореје посетио Чачак
У сусрет 55. Сабору трубача у Гучи
Амбасадор Јужне Кореје посетио Чачак
У сусрет 55. Сабору трубача у Гучи

Састанак са полицијом, организаторима и угоститељима у Гучи

Угоститељство у време јубиларног 55. Драгачевског сабора трубача, била је тема састанка у Гучи.

Овом скупу, који је организован на иницијативу начелника Моравичког управног округа Слободана Јоловића, присуствовали су поред угоститеља, и представници инспекцијских служби, полиције, као и чланови Извршног одбора Сабора.

Слободан Јоловић, начелник Моравичког управног округа, затражио је активнију улогу и заједнички договор у организацији ове манифестације која, како је нагласио, има посебан значај за нашу земљу а посебно овај крај. Како је рекао, само заједнички и сложно може се доћи до циља и жељених резултата.

Начелник Моравичког управног округа поручио је организатору да ће им државни органи, јавна предузећа и установе бити на располагању али и нагласио потребу већег и одговорнијег ангажовања локалне самоуправе и обећао лично ангажовање и сваку врсту помоћи, посебно оне која се тиче активног учешћа надлежних државних органа а пре свега полиције, инспекције и јавних предузећа и установа.

Састанак са полицијом, организаторима и угоститељима у Гучи
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више