ПЕТА СЕДНИЦА САВЕТА МУО
ШЕСТА  СЕДНИЦА КОЛЕГИЈУМА
ПЕТА СЕДНИЦА САВЕТА МУО
ШЕСТА  СЕДНИЦА КОЛЕГИЈУМА

Састанак начелника управних округа у Ваљеву

У Ваљеву је у петак 24 маја 2019. године одржан координациони састанак начелника Колубарског, Мачванског, Златиборског, Моравичког, Јужнобачког, Севернобанатског, Средњебанатског и  Јужнобанатског управног округа.

Начелници наведених округа разговарали су о актуелним питањима организације и рада управних округа, проблемима са којима се сусрећу и разменили искуства. Јединствени су у ставу да заједничким радом и договорима на координацијама могу допринети побољшању рада управних округа.

У дискусији су се чули и готово индетични ставови начелника управних округа у погледу организације и рада појединих републичких инспекција и сарадњи њихових руководилаца са начелницима управних округа. Заузет је јединствен став да треба одржати заједнички састанак Координационе комисије за инспекцијски надзор Владе Републике Србије и начелника управних округа на тему примене одредби Закона о државној управи и Закона о инспекцијском надзору које се односе на обавезе и надлежности начелника управних округа у вези са радом и координациојом рада инспекција како би се унапредила сарадња руководилаца републичких инспекција и начелника управних округа.

 

 

Састанак начелника управних округа у Ваљеву
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више