Пета седница колегијума 24.03.2016.
Од 1. маја пуна примена Закона о инспекцијском надзору
Пета седница колегијума 24.03.2016.
Од 1. маја пуна примена Закона о инспекцијском надзору

Одржан састанак републичких и локалних инспекцијских служби

Данас је одржан заједнички састанак републичких и инспекција из локалних самоуправа, коме је преседавао начелник Моравичког управног округа, мр Слободан Јоловић. Циљ састанка је упознавање републичких и инспектора из локалних самоуправа о објављеним видео презентацијама и другим материјалима са обука инспектора

које се врше у организацији Министарства државне управе и локалне самоуправе, ради њихове што боље обучености за примену Закона о инспекцијском надзору.

Кроз ову презентацију, која је у Моравичком управном округу организована најпре са руководиоцима инспекција – на нивоу колегујума, а потом и у четири групе од по око 25 републичких и инспектора из локалних самоуправа, приказани су објављени материјали на сајту Министарства државне управе и локалне самоуправе са Координационе комисије – “обука инспектора”, као и дате инсформације о садржају сајта Моравичког управног округа.

Договорене су и конкретне активности у будућем координисаном и делотворнијем раду инспекција и других надлежних државних и органа локалних самоуправа на територији Моравичког управног округа, а све у складу са законским прописима и инструкцијама и упиствима, а које окрузи још увек не добијају.

Одржан састанак републичких и локалних инспекцијских служби
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више