Седма седница колегијума 06.04.2016.
Емисија “Јавна реч” – Моравички округ
Седма седница колегијума 06.04.2016.
Емисија “Јавна реч” – Моравички округ

Одржан округли сто о предузетништву

Проблеми са којима се предузетници суочавају у Години предузетништва 2016 тема је Округлог стола, који је одржан у сали Моравичког управног округа у Чачку, у организацији Оделења регионалне привредне коморе Краљево ОЈ Чачак и УП “Надежда Петровић” Чачка. Гости су били Слободан Јоловић, начелник Моравичког управног округа, и Бранислава Симанић, секретар заједнице предузетника Привредне коморе Србије, која је говорила на тему: Нови закон о привредним коморама и новине које се односе на предузетнике и Година предузетништва – шанса за предузетнике.

Поздрављајући присутне предузетнице и госте овог Округлог стола, Слободан Јоловић, начелник Моравичког управног округа је истакао да је Влада Републике Србије у предузетницима препознала велики потенцијал, енергију и посвећеност самозапошљавању и запошљавању, због чега је ову годину прогласила Годином предузетништва и определила врло конкретне пројекте и не тако мала средства.

Како је рекао, Моравички управни округ, као део деконцентрисане власти, и он лично, стоје на располагању свим предузетницима и привредницима да им изађу у сусрет и пруже сваку врсту подршке и помоћи. Само заједничким радом, напорима, сарадњом и разумевањем, доћиће се до бржих, бољих и правих резултата. Економија нам мора бити на првом месту, нагласио је Јоловић, додајући да су врата Моравичког управног округа широм отворена а простор који поседује на располагању нашим предузетницима и привредницима.

 

Одржан округли сто о предузетништву
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више