ДРУГА  СЕДНИЦА  КОЛЕГИЈУМА
Хроника моравичког округа емисија 1
ДРУГА  СЕДНИЦА  КОЛЕГИЈУМА
Хроника моравичког округа емисија 1

Неколико стотина домаћинстава у Моравичком округу без струје због олујног ветра

Због олујног ветра од пре неколико дана без једне фазе је и даље око 500 домаћинстава на подручју Чачка, речено је агенцији МНА у Електродистрибуцији. На подручју Ивањице без електричне енергије је око 300 потрошача, углавном у брдско-планинским пределима.

Због високог снега и једног броја непроходних путева, екипе Електродистрибуције се превозе на моторним санкама.

У вишим пределима горњомилановачког краја још увек постоје непроходни путеви, али би до краја дана и они требало да буду очишћени од снега. Непроходно је до појединих засеока у Гојној Гори, Богданици, Горњим Бранетићима.

Начелник Штаба за ванредне ситуације у Горњем Милановцу, Милорад Димитријевић, каже за МНА да је без струје још увек неколико десетина домаћинстава и да су екипе на терену.

“Кварови су на нисконапонској мрежи, а без електричне енергије је пар десетина домаћинства и надам се да ће је до краја дана добити. Олујни ветар је у Враћевшници оборио шест, седам бандера које ће у кратком року бити замењене”, рекао је он.

Димитријевић додаје и да је из једне трафо станице претходних дана украдемо уље, због чега је један број домаћинстава остао без струје.

На подручју Драгачева проблема са струјом је било у среду и четвртак, али су сви кварови за кратко време отклоњени, изјавио је председник општине Миливоје Доловић.

Неколико стотина домаћинстава у Моравичком округу без струје због олујног ветра
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашуПолитика приватности.
Прочитај више